Welkom op de website van ACTin’YouTH!

Het hoofddoel van ACTin’YouTH is het bevorderen van de interculturele competenties van jongerenwerkers, met theatrale methodologieën die gericht zijn op het creëren van lokale theaterworkshops voor de sociale inclusie van jongeren met verschillende culturele achtergronden die het risico lopen op sociale uitsluiting.

We nodigen jongerenwerkers en jongeren (18-30 jaar) uit om met ons mee te doen aan de verschillende activiteiten die binnen dit project zullen worden ontwikkeld.

Jeugdwerkers zullen hun competenties verbeteren op het gebied van geweldloze communicatie, conflictoplossing en facilitatie. Ze zullen betere communicatieve vaardigheden krijgen door middel van theatrale methodieken en storytelling-kringen. Competenties op het gebied van interculturele communicatie en innovatieve benaderingen voor de betrokkenheid van achtergestelde of ondervertegenwoordigde groepen zullen de sleutel zijn om discriminatie en sociale uitsluiting aan te pakken.

Jongeren zullen deelnemen aan een zeer rijke omgeving die wordt uiteengezet in de theaterworkshops en hun vaardigheden en Lifecomp-competenties verbeteren. Theaterworkshops, een interactief platform en verschillende activiteiten zullen een geweldige kans zijn om te communiceren, ideeën en materialen uit te wisselen en een definitieve digitale voorstelling te creëren.

Creativiteit en uitvoeringsmethodologieën zullen ons helpen om de interculturele dialoog in de praktijk te brengen als een alternatieve manier om onszelf en de culturele eigenschappen van de groepen waartoe we behoren uit te drukken.

Sluit je je bij ons aan?

Leave a Reply

Your email address will not be published.