Benvinguda al lloc web ACTin’YouTH

L’objectiu principal d’ACTin’YouTH és fomentar les competències interculturals dels treballadors i treballadores juvenils amb metodologies teatrals destinades a crear tallers de teatre locals per a la inclusió social de joves amb diferents antecedents culturals en risc d’exclusió social.

Convidem a treballadores i treballadors juvenils i participants joves (de 18 a 30 anys) a unir-se a nosaltres per participar en les diverses activitats que es desenvoluparan dins d’aquest projecte.

Els treballadors juvenils milloraran les seves competències en matèria de comunicació no violenta, resolució de conflictes i facilitació, i obtindran millors habilitats comunicatives a través de metodologies clàssiques i cercles de narrativa. Les competències de comunicació intercultural i els enfocaments innovadors per a la participació de grups desafavorits o poc representats seran la clau per combatre la discriminació i l’exclusió social.

Els i les participants joves participaran en un entorn molt ric relacionat amb els tallers de teatre, i milloraran les seves habilitats i competències Lifecomp. Les activitats dels tallers de teatre, una plataforma interactiva i altres accions seran una gran oportunitat per interactuar, intercanviar idees, materials i produir una creació performativa digital final.

La creativitat i la realització de metodologies ens ajudaran a posar en pràctica el diàleg intercultural com a forma alternativa d’expressar-nos i les característiques culturals dels grups als quals pertanyem.

Ens acompanyareu?