L’experiència de Alper Chochev

El meu nom és Alper Chochev i tinc 28 anys. He nascut a Sevlievo, Bulgària. Actualment, estic fent el que sempre havia somiat, i vaig lluitar per aconseguir-ho durant molts anys. Què és i com vaig aconseguir arribar fins aquí? Continueu llegint.

Jo tenia 15 anys i estava confús del que volia a la vida. En l’àmbit personal, els meus pares estaven divorciats i només vivia amb el meu pare. D’ençà que era jove, ell no parava de dir-me que hauria de treballar a l’administració de l’estat. Per ser més concret, a l’exèrcit, de bomber o al Ministeri d’Interior. Per descomptat, realment em va agradar aquesta idea. Per què no? Em vaig dir a mi mateix… seré respectat, no requereix molts esforços, només un desig i passarà. En aquest punt vaig decidir lluitar-ho. I vaig començar anar regularment al gimnàs, boxa i molts altres esports. I Vaig començar a preparar-me a poc a poc per estudiar en una de les acadèmies més respectades a Bulgària que es diu “Simeonovo”. Si t’accepten en aquesta acadèmia, sortiràs amb el rang d’oficial i la teva vida estarà ben arreglada. Aquest s’havia convertit el meu somni.

Anualment, encara que, a la meva escola teníem el dia de l’amateur. En aquest dia, totes les classes preparaven escenes i les presentaven a tota l’escola. Allò no era interessant per mi en aquell moment, però va haver-hi alguns nois que ens vam reunir per decidir d’introduir la classe a tothom. Sorprenentment, nosaltres vam actuar molt bé i el jurat ens va atorgar la segona posició. Jo vaig gaudir… Tothom ens va felicitar i volia parlar amb nosaltres. Nosaltres érem les estrelles de l’escola. Així va ser com van arribar les invitacions del director del teatre regional – Mr. Uzunov – van començar. Ells continuaven invitant-me a actuar en el teatre, però aleshores jo mem deia a mi mateix “Jo no estic boig”.Tothom es riurà de mi…”. Per aquell moment, per ser honest, jo havia guanyat força i 90 kilos de pes i estava a prop del meu objectiu – Simeonovo.

Encara que, va començar el següent any escolar i tornava a ser el dia de l’amateur a l’escola. Nosaltres vam tornar amb l’actuació, i aquest cop vam guanyar la primera posició, i també van rebre el premi per la millor interpretació masculina. Ara penso: “Aquesta fent estan bojos, del que entenen per l’actuació”. Un cop rere un altre Mr.Uzunov estava intentant el meu interès cap al teatre, i jo continuava refusant. Era el moment del ball de fi de curs. Durant el ball de fi de curs, algú de cada classe havia de sortir al davant de l’escola i dir unes paraules finals. Per admetre-ho, jo era artístic a classe i a la vida, però d’alguna forma jo no m’imaginava. Malgrat tot, la meva classe em va seleccionar com a representant en el discurs final.

No va importar si jo volia, vaig sortir i vaig començar a parlar i per la meva sorpresa tothom va començar a riure. També, algú havia agafat el vídeo i com a broma va decidir pujar a una xarxa social. L’endemà el vídeo havia aconseguit 100k de visites, i jo encara estava més sense paraules.