Mètodes de treball de teatre aplicat al treball amb joves en exclusió social

Al març, les entitats col·laboradores del projecte ACT in YOUth es van reunir a Rotterdam per una formació basada en LTTA (Learning, Teaching, Training Activity) sobre el projecte.

Les persones participants van tenir l’oportunitat d’aprofundir el seu coneixement de les tècniques de teatre i submergir-se en el terreny del teatre de l’oprimit.

Aquest LTTA, preparat per capacitar al jovent treballador amb les aptituds per dissenyar, desenvolupar i implementar les seves activitats amb el jovent per empoderar-los i lluitar en l’exclusió social de joves en diferents i diversos antecedents.

Marata i Filipe formen part de l’equip portuguès i can compartir els seus pensaments i emocions que van experimentar durant el LTTA. Filipe va comentar que aquest projecte va ser “una gran oportunitat d’aprenentatge, per descobrir noves tècniques de teatre i conèixer noves amistats”.

Marta qui també va participar en una formació a Cascais, va comentar que ella “va implementar nous exercicis i que durant LTTA va aprendre alguns exercicis que ella acostumava a fer i que el resultat va ser sorprenent, tot va fluir fàcilment i les persones participants ho van passar genial.

En els pròxims mesos, més activitats es portaran a terme per millorar la inclusió social a través d’exercicis i metodologia de teatre.